Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Infamous second son


To infamous second son είναι ένα exclusive game του playstation 4.Αν δεν είναι το καλύτερο σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα games της κονσόλας

.                                                                                

                                               ΙΣΤΟΡΙΑ      
 O Delsin Rowe, ο πρωταγωνιστής του Infamous Second Son είναι ένας εικοσιτετράχρονος μεγαλωμένος έξω από το Seattle ο οποίος πάντα πίστευε ότι προοριζόταν για σπουδαία πράγματα. Ένα ατύχημα όμως είναι αυτό που θα τον φέρει πιο κοντά στο πεπρωμένο του. Αφού σώζει τους επιβάτες ενός λεωφορείου μετά το ατύχημα ανακαλύπτει ότι διαθέτει πλέον την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται σε μία άμορφη μάζα από καπνό…

Επτά περίπου χρόνια μετά τα επεισόδια του Cole McGrath ο κόσμος του Second Son είναι ένας σκοτεινός και πολύ αλλαγμένος τόπος. Αυστηροί κανόνες, κάμερες που παρακολουθούν το καθετί αλλά και πάνοπλοι φρουροί είναι εγκατεστημένοι ώστε να διασφαλίσουν ότι τα καταστροφικά γεγονότα του Empire City και του New Marias δεν θα επαναληφθούν. Στην παραμικρή υποψία που κάποιος μπορεί να θεωρηθεί bio-terroristστέλνεται κατευθείαν στην DUP μία κρατική υπηρεσία με μόνο στόχο να αποτρέψει τους τρομοκράτες.
Ο Delsin λοιπόν μη έχοντας ποτέ και ιδιαίτερο σεβασμό προς το κατεστημένο βρίσκεται τώρα σε δύσκολη θέση.            

                                     
                           ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το infamous second son είναι ένα παιχνίδι με τρομερά γραφικά όπου αναδυκνυει  περίτρανα  της δυνατότητες της κονσόλας(φανταστείτε δηλαδή αν βλέπουμαι από τους πρώτους έξι μήνες τέτοια γραφικά  τη θα δούμε στην συνέχεια)Το παιχνίδι τρέχει απροβληματειστα και χωρίς ίχνος lag και drop frame σε 1080p και ξεκινάει από τα 30 και φτάνει έως τα  60 fps(καρέ ανά δευτερόλεπτο).Η A.I  των αντιπάλων κατά την γνώμη μου είναι εξερετικη καθώς αντυλαμβανονται αμέσως ότι υπάρχει απυλει και ήτε τρέχουν προς το μέρος σου έτσι ώστε να σε σκοτώσουν με κάποιες απο τις μικροδυναμεις όπου έχουν ήτε σε πυροβολάναι από την θέση που βρίσκονται.

To main  cuest του παιχνιδιού είναι μεγαλούτσικο γύρω στις 15 ώρες, ωστόσο όμως υπάρχουν και οι side αποστολές όπου μπορούν να σας κρατήσουν μέχρι και τις 30 ώρες.                                                

Κατά την γνώμη μου το infamous second son είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του playstation 4 και αξίζει να το αγοράσεται  ακόμα και αν δεν έχετε παίξει τα δυο προηγούμενα. Ένας ακόμα λόγος για να το αγοράσεται είναι επειδή αυτό  τον καιρό δεν υπάρχουν και αρκετά καλά παιχνίδια για να παίξει κανείς στο ps4.


πηγή ιστορίας:Plaisio.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου