Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Οι δωρεάν προσφορές της Origin

Η Origin ως Download manager της EA (Electronic Arts) έχει την ειδική κατηγορία με όνομα Free Games η οποία έχει 4 υποκατηγορίες που θα αναλύσουμε παρακάτωΓια να κατεβάσετε τα παιχνίδια στις κατηγορίες θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε τον Client της Origin που είναι 92mb περίπου.

                                               On the House (http://bit.ly/Vae9Mv)

Σε αυτή την υποκατηγορία δίνονται παιχνίδια εντελώς δωρεάν.Δεν είναι ούτε trial ούτε demo και από την ώρα και την στιγμή που τα κατεβάσεις είναι δικά σου για να τα κρατήσεις για όσο θες.Αυτή η κατηγορία ξεκίνησε δίνοντας δωρεάν το Battlefield 3(όποιος το προλάβαινε να το κατεβάσει σε λιγότερο από μία βδομάδα) και το Plants vs Zombies.Αργότερα μπήκε το Peggle Και τώρα δίνεται δωρεάν ένα παιχνίδι του 1994 με το όνομα Wing Commander 3:Heart of the tiger.Αυτή η υποκατηγορία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό η Origin.

                                              Game Time (http://bit.ly/1ksHldq)

Στην συγκεκριμένη υποκατηγορία τα παιχνίδια δίνονται δωρεάν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στο τέλος της δωρεάν δοκιμής οι παίκτες επιλέγουν αν θέλουν να τα αγοράσουν ή όχι.Τώρα δίνονται δωρεάν το Battlefield 4 (για 7 ημέρες δωρεάν) και το Kingdoms of Amalur: Reckoning για 48 ώρες δοκιμή.Επίσης ο χρόνος αρχίζει και μετράει καθώς παίζεται το παιχνίδι, αν δεν παίζετε ο χρόνος σταματάει. Ουσιαστικά τα παιχνίδια δίνονται ολόκληρα σαν trial. Κάτι παρόμοιο κάνει και ο client της Steam. 

                                             Free to Play (http://bit.ly/1vpJpaZ)

Η επόμενη υποκατηγορία έχει σχέση με παιχνίδια που είναι σχεδιασμένα να παίζουν Online και είναι και αυτά εντελώς δωρεάν.Περιέχει 6 παιχνίδια αρκετά καλά για δωρεάν χρήση. Τα παιχνίδια είναι: FIFA World,Star Wars: The old republic ,Command & Conquer: Tiberium Alliances (παίζει απευθείας στο ίντερνετ χωρίς κατέβασμα),Need for Speed: World ,Battlefield Heroes, Battlefield Play for free.Προσωπικά έχουμε παίξει όλα τα παιχνίδια και είναι όλα σχεδιασμένα άπο την EA και είναι πάρα πολύ καλά σε ποιότητα και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τον υπολογιστή.

                                             Demos and Betas (http://bit.ly/1nCpNXu)

Αυτή είναι η τελευταία κατηγορία η οποία περιέχει Demos και Betas.Συγκεκριμένα περιέχει 5 παιχνίδια για κατέβασμα είναι: Sim City (free trial), FIFA 14 Demo ,FIFA 13 Demo,FIFA Manager 13 Demo, Mass Effect 3 demo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου