Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

H άφιξη του The Sims 4 στην Ελλάδα

Το The Sims 4 έχει κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων στην Αμερική από τις 2 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα από προχτές (5 Σεπτεμβρίου) για Microsoft Windows και  Mac OS.Παρ' όλα αυτά το παιχνίδι δεν έγινε ιδιαιτέρως αισθητό στην χώρα μας και γενικά σ' όλο τον κόσμο.Αντιθέτως στην περίπτωση του The Sims 3, όταν είχε πρωτόκυκλοφορήσει , είχαν κάνει διαφήμιση και στα Ελληνικά κανάλια πράγμα που σπάνια συμβαίνει στην Ελλάδα , δηλαδή να διαφημίσουν ένα παιχνίδι.Παρ' όλα αυτά το The Sims 4 έχει πάρα πολλές καινούριες λειτουργίες,για παράδειγμα:

Το The Sims 4 είναι βασισμένο πάνω στην ίδια ιδέα με τους προκατόχους του. Οι παίκτες ελέγχουν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις των Sims με τρόπο παρόμοιο με την πραγματική ζωή. Οι Sims είναι σε θέση να κάνουν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, όπως η ομιλία και η βόλτα. Τα χαρακτηριστικά, οι δράσεις και η κοινωνική συμπεριφορά συνδυάζονται για να επηρεάσουν τα συναισθήματα και την προσωπικότητα των Sims.

Νέες μέθοδοι του θανάτου έχουν συμπεριληφθεί στο παιχνίδι, όπως του θανάτου από το γέλιο.
Το εργαλείο Δημιουργία Sim έχει επανασχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει τον χειρισμό των φυσικών χαρακτηριστικών των Sims σας, κάνοντας κλικ και σύροντας το μέρος του σώματος. Έχει προστεθεί η δυνατότητα να προσαρμόσετε τη φωνή του Sim, να ρυθμίσετε το πως περπατάει ο κάθε Sim, και να επιλέξετε ένα προσχεδιασμένο στυλ ρούχων. Οι συνδυασμοί των χαρακτηριστικών αθροίζονται έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κρυφό χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο μόνο σε Sims με αυτό το σύνολο χαρακτηριστικών.
Οι Willow Creek και Oasis Springs περιλαμβάνονται ως οι προεπιλεγμένες πόλεις του The Sims 4. Η Willow Creek παρουσιάζει κήπους και λόφους, ως μέρος του εδάφους της ενώ η Oasis Springs βρίσκεται σε μια όαση στην έρημο
Η Λειτουργία Κατασκευής περιλαμβάνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε προσχεδιασμένα δωμάτια και στη συνέχεια να τα τροποποιήσετε, να προσθέσετε τα θεμέλια αφότου ένα σπίτι έχει χτιστεί, να τοποθετήσετε όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα και να τα αναδιαμορφώσετε.Τα δωμάτια και τα σπίτια μπορούν να μετακινηθούν ολόκληρα μετά την κατασκευή.
Οι παίκτες μπορούν να εισάγουν Sims και δωμάτια από μια βάση δεδομένων που δημιουργείται από τους χρήστες. Οι λαμβανόμενοι Sims διατηρούν τις προσαρμοσμένες προσωπικότητες τους και τα συναισθήματά τους όπως και πριν ληφθούν. Κοινόχρηστα δωμάτια και σπίτια μπορούν επίσης να μεταφερθούν ως σύνολο, με όλα τα πρωτότυπα αντικείμενα.
Αυτά ήταν λίγα λόγια από την Wikipedia.Παρ' όλα αυτά εκτός από τις καινούριες προσθήκες, δυστυχώς, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού αφαίρεσαν και αλλά πράγματα όπως το στάδιο της ζώης των νηπίων τις πισίνες επίσης ανακοίνωσαν ότι  το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει χωρίς υπόγεια, παντοπωλεία και σχολεία, ενώ παρόλο οι καριέρες και τα σχολεία θα συνεχίσουν να εμφανίζονται, θα εκπροσωπούνται με διαφορετικό τρόπο από το The Sims 3, παρόμοιο με τον τρόπο που παρουσιάζονταν στο The Sims 2 Αυτό προκάλεσε την οργή μεταξύ των οπαδών της σειράς, οι οποίοι θεωρούν ότι αυτό έγινε για την εισαγωγή τους αργότερα για ένα αντίτιμο. Μια αίτηση ξεκίνησε από τους οπαδούς ώστε να αποκατασταθούν τα χαρακτηριστικά για την αρχική έκδοση του παιχνιδιού.Έως τη 21 Αυγούστου, η αίτηση κατείχε πάνω από 22.000 υπογραφές.
Εδώ είναι οι απαιτήσεις του The Sims 4 σύμφωνα με την Wikipedia:
ΑπαιτείταιΑπαιτείται πρόσβαση στο διαδίκτυο για την ενεργοποίηση του προϊόντος
Λειτουργικό ΣύστημαWindows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, ή Windows 8.1
Επεξεργαστής1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ή ισοδύναμος (Για υπολογιστές που χρησιμοποιούν ενσωματωμένα chipsets γραφικών, το παιχνίδι χρειάζεται 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 ή ισοδύναμο) Μνήμη: Τουλάχιστον 2 GB RAM
Σκληρός ΔίσκοςΤουλάχιστον 9 GB ελεύθερου χώρου με τουλάχιστον 1 GB επιπλέον χώρου για προσαρμοσμένο περιεχόμενο και για αποθηκευμένα αρχεία
DVD-ROMΟδηγός DVD ROM απαιτείται μόνο για την εγκατάσταση του παιχνιδιού
Κάρτα Γραφικών128 MB της Video RAM με υποστήριξη Pixel Shader 3.0. Υποστηριζόμενες Κάρτες Γραφικών: NVIDIA GeForce 6600 ή καλύτερη, ATI Radeon X1300 ή καλύτερη, Intel GMA X4500 ή καλύτερη
Κάρτα ΉχουΣυμβατή με DirectX 9.0c
DirectXΣυμβατή με DirectX 9.0c
Μονάδες ΕισόδουΠληκτρολόγιο και Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου