Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Tekken 7 έρχεται φέτος με καινούριους χαρακτήρες!





















Είναι γεγονός ότι το TEKKEN 7 έχει ανακοινωθεί  από το καλοκαίρι και ακόμα αρκετά πράγματα είναι χωρίς διευκρίνηση.Ως τώρα έχουν ήδη αποκαλυφθεί 4 καινούριοι χαρακτήρες που τώρα θα τους μελετήσουμε και τους 4 που έχουν αποκαλυφθεί ως τώρα:
Ο 1ος Χαρακτήρας λέγεται Claudio δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτόν, πάντως ήταν ο πρώτος που αποκαλύφθηκε μέσω μία φωτογραφίας στο Twitter και φαίνεται από την παραπάνω φωτογραφία.

Ο Επόμενος χαρακτήρας ονομάζεται Catalina και είναι μία λατινοαμερικανή που είναι αρκετά αυθάδης στο παιχνίδι.Θα μάχεται με ένα είδος πολεμικής τέχνης που λέγεται Savate που είναι σαν Γαλλικό Boxing και Kickboxing. 

Σειρά έχει η Lucky Chloe είναι μία εκκεντρική και πεισματάρα παίκτρια. Είναι σαν συνδυασμός γάτας και κοριτσιού. Δείτε το παραπάνω βίντεο και θα καταλάβετε: 

Τέλος, σειρά έχει ο Σαουδάραβας ονόματι Shaheen που θα είναι ακόμα ένας παίχτης για να συμπληρώσει το roster των καινούριων παικτών του Tekken 7.

To Tekken 7 θα χρησιμοποιήσει Unreal Engine 4 για να είναι αληθοφανές.To Tekken 7 θα διατεθεί για Playstation 3, Playstation 4, Xbox One , Xbox 360, WII U και PC πιθανόν.Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, ούτε ημέρα κυκλοφορίας ούτε σε ποιές πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.Η σελίδα μας θα σας ενημερώσει σύντομα για διευκρινήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου